Lamborghini Forum - Reply to Topic
 
  homeFORUMSGARAGECALENDARADSSTAFFINFO
Go Back   Lamborghini Forum > Other > Lamborghini-Talk Site Issues Forum > Active topics and iPhone browser not working

Lamborghini-Talk Site Issues Forum Suggestions for changes to the site or any questions you might have.

Lamborghini-Talk.com is the premier Lamborghini All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: Active topics and iPhone browser not working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces):
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Lamborghini Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Security Question
**Required, this field is not shown to others. Enter ONLY vowel letters in the word: Lamborghini
Full Name
Your Full REAL Name
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-13-2016 11:23 AM
Administrator
Quote:
Originally Posted by zaxwax View Post
It happens in the mobile view. It flickers when I try to scroll the topics
was this while the page was still loading? Sorry for the poor experience. I'll send this feedback to our mobile team.

Lee
12-12-2016 04:03 PM
key03 It was the enhanced mobile view for me. I am now back to the desktop view on my iPhone. I couldn't take that jumpy flickering anymire.
12-12-2016 03:30 PM
zaxwax It happens in the mobile view. It flickers when I try to scroll the topics
12-12-2016 10:10 AM
Administrator
Quote:
Originally Posted by zaxwax View Post
Does anyone else have a flickering or flashing issue when trying to scroll active topics on an iPhone through either the safari or chrome browser? It's been that way at the Ducati monster forum and I basically gave up on it and now it's happening here too. Am I the only one browsing from an iPhone 6+ having problems?
are you in the desktop mode or are you using the enhanced mobile view?

also, does it flicker when the page is done loading or while it's still loading?

Lee
12-09-2016 05:09 PM
key03 Yes! Very annoying. I'm losing my mind!
12-09-2016 04:35 PM
zaxwax Does anyone else have a flickering or flashing issue when trying to scroll active topics on an iPhone through either the safari or chrome browser? It's been that way at the Ducati monster forum and I basically gave up on it and now it's happening here too. Am I the only one browsing from an iPhone 6+ having problems?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6.
The time now is 08:42 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© AutoGuide
 

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2