Lamborghini Talk banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys! Car has been acting up funny lately. Takes a few seconds longer to start (it is colder now). But sometimes it now takes me two tries to start the car. Last week at about 11pm I could not get it started just sounded like a dud. 30 minutes later I went out and it started up (first try). Voltage is around 13 so that's good and lights, radio, etc., all work fine. Cold this be a starter issue? I'm not sure how to upload a video on here no attachments are working. Shoot a text and maybe I can send the 5 second video your way? 385 two two seven 9988
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Hey guys! Car has been acting up funny lately. Takes a few seconds longer to start (it is colder now). But sometimes it now takes me two tries to start the car. Last week at about 11pm I could not get it started just sounded like a dud. 30 minutes later I went out and it started up (first try). Voltage is around 13 so that's good and lights, radio, etc., all work fine. Cold this be a starter issue? I'm not sure how to upload a video on here no attachments are working. Shoot a text and maybe I can send the 5 second video your way? 385 two two seven 9988
I am not thinking it's just the cold. I got the car in April 2021 still chilly but no issues like this.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top